Compensatie gemiste lessen

1. Compensatie gemiste lessen

Uiteraard heb je als cursist recht op compensatie voor de gemiste lessen van de periode 16 maart tot eind april. Wij hebben meerdere mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Compensatie kan vanaf 1 september 2020 opgenomen worden, zodra het reguliere dansseizoen start. Op basis van het aantal gemiste lessen ontvang je een lestegoed, te verzilveren bij inschrijving van je cursus in de vorm van korting op het lesgeld. Inmiddels heb je een e-mail ontvangen om je keuze kenbaar te maken. Vergeet niet tijdig te reageren!

1. Ik kies voor de 50/50 deal. 
Met deze optie krijg jij 50% compensatie over de gemiste lessen. Dit lestegoed kan tot 1 September 2021 opgenomen worden. Met de overige 50% support je je dansschool Salsa Connexion. Hiervoor zijn we jou ontzettend dankbaar. Wij blijven de komende jaren investeren om onze dienstverlening te optimaliseren en jouw experience te verbeteren.  

2. Ik gun een vriend of vriendin gratis dansen.
Schenk je tegoed aan je vriend of vriendin. Dit lestegoed kan tot 1 September 2021 opgenomen worden.

3. Volledige compensatie.
Claim je volledige compensatie over de gemiste lessen. Dit lestegoed kan tot 1 September 2021 opgenomen worden

4. Ik support Salsa Connexion en hoef geen verrekening van gemiste lessen. 
Met jouw support kan Salsa Connexion de komende tijd blijven investeren om jou nog beter van dienst te zijn. Dank je wel held, we zijn je eeuwig dankbaar!

2. Heb je nog geen keuze gemaakt?

Let op!
Nadat wij je keuze hebt ontvangen zal deze worden verwerkt. Hierna sturen wij je een email bevestiging dat je tegoed is gemaakt en/of klaar staat.
We streven er naar om de administratieve verwerking niet meer dan 1 werkdag te laten duren. Heb je al een email met inschrijf link opgevraagd/ontvangen? Gebruik deze link dan (nog) eens na 24 uur.

3. Compensatie voucher opnemen

Op basis van het aantal gemiste lessen (16 maart tot eind april) berekenen wij een tegoed in de vorm van een bedrag. Bij het aanmelden voor de aankomende cursusreeks wordt het tegoed aan lessen verrekend op het lesgeld.
Belangrijk om te weten:

1. Je mag het tegoed inzetten voor ieder gewenste cursus.

2. Blijft er nog tegoed over na inschrijving, dan schuiven wij het resterende bedrag door naar de volgende cursusreeks.

3. Wil je je lestegoed doneren aan een vriend of vriendin? Dat kan! Nadat je je compensatie keuze hebt gemaakt, zal je een email ontvangen om de gegevens van de vriend/vriendin door te geven. Wij zullen hem/haar informeren en blij maken met je gift.

4. Heb je een cursus aangekocht met je tegoed en wil je een 2e aankoop doen met een resterend tegoed? Mail dan naar inschrijven(at)salsaconnexion.nl. Met je tegoed kan je namelijk maar een keer een aankoop doen. Wij zullen ervoor zorgen dat je met je resterende tegoed een 2e aankoop kunt doen. Houd er rekening mee dat administratieve verwerking mogelijk 1 werkdag in beslag neemt.

5. Gebruik dit formulier “Al student @ Salsa Connexion”
➡️ Je compensatiekrediet is al ingesteld en gekoppeld aan je e-mail!
Ontvang een e-mail met instructies om compensatie te gebruiken!

Lukt het niet om je email te ontvangen? Mail ons dan hierover naar inschrijven(at)salsaconnexion.nl