Les informatie

Nog geen danservaring?  Kies dan een “nivo 1” les

 – Salsa Beginners 1  geen voorkennis/danservaring nodig
 – Salsa Level 2  vanaf 10 lessen danservaring
 – Salsa Level 3  vanaf 20 lessen danservaring
 – Kizomba 1  geen voorkennis/danservaring nodig
 – Kizomba 2  vanaf 10 lessen danservaring
 – Bachata 2 vanaf 10 lessen danservaring
Intermediate 1

Wat kun je verwachten:
Je leert nieuwe technieken in figuren en tegelijkertijd gaan we dieper in op aandachtspunten en valkuilen. Je gaat een goede mix vinden tussen plezier, veel dansen, muziek en uitleg. Je wordt klaargestoomd om moeilijkere figuren te dansen en om ook de controle te behouden op snellere muziek!

De les is voor:
Alle dansers die nieuwe figuren en technieken wil leren in een gezellige, ontspannen sfeer.

Intermediate 2/Advanced

Wat kun je verwachten:
De complexiteit van de technieken neemt toe! Deze les heeft raakvlakken met de stof die in intermediate 1 behandeld wordt. Je leert verschillende techieken te combineren in een hoger tempo! Verrijk je dansarsenaal en leer om met meer controle en zelfvertrouwen op de dansvloer te staan.

Salsa Spirit 167200_191692110845379_2674499_nel corazon

Onze lessen

Plezier en beleving staan centraal in de lessen. Voor dansers die zichzelf willen verbeteren is voldoende ruimte. Sander en Marilu geven veel persoonlijke aandacht en zijn erg helder in hun uitleg waardoor de lessen zeer doeltreffend zijn.

Twijfel?

Heb je voorheen bij een andere dansschool les genomen en twijfel je waar je in kunt stromen, of wil je instromen en is de cursus al een tijdje bezig? Stuur dan een mailtje naar: info@salsaconnexion.nl waarin je de situatie uitlegt. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.

Het is bij ons ook mogelijk om losse lessen te nemen. Meld je dan voor aanvang van de les bij Sander of Marilu. Je hebt bij ons geen partner nodig om in te schrijven, wij bevelen dit wel aan om de balans man vrouw te optimaliseren. Wij rouleren tijdens de les steeds door van partner. Dit doen wij omdat je dan iedereen leert kennen en met iedereen leert dansen. Overigens rouleren is niet verplicht (bespreek dit met de docent).

Prive-Lessen

Wil je graag sneller groeien in je dansen, dan zijn prive-lessen met Sander en/of Marilu hiervoor een goede zet. Wil je meer weten over de tarieven en/of hoe een prive-les eruit ziet, neem dan contact met ons op of klik hier voor de pagina ” prive-les”.

Wat kan je nog meer verwachten

Salsa Connexion is gespecialiseerd in de Latijns Amerikaanse dansen salsa, merengue, bachata, chacha, mambo, footwork-shines en pachanga.
Salsa Connexion geeft regelmatig bootcamps en workshop van beginner tot advanced nivo.