Over Salsa Connexion

Dutch English
Sander & Marilu 167200_191692110845379_2674499_n el corazon

Wij “Sander en Marilu” zijn gespecialiseerd in de Latijns Amerikaanse dansen salsa, merengue, bachata, chacha, mambo, footwork-shines en pachanga.

Na jarenlange danservaring en internationale optredens, hebben wij in 2014 onze dansschool Salsa Connexion opgericht. Ons voornaamste doel: “onze passie te delen met anderen”.

Iedereen is welkom bij onze dansschool voor een gratis proefles om zo vrijblijvend kennis te maken. Plezier en beleving staan centraal in de lessen. Hierin vinden wij het een must dat er ruimte is om jezelf te zijn én om jezelf te ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk onze danservaring en kennis te onderhouden en te vergroten. Dit vormt namelijk onze basis om onze leerlingen (van Beginners tot gevorderde dansers) optimaal te kunnen begeleiden in hun groei als danser.

Naast doceren en het verbeteren van onze eigen dans houden wij ons ook bezig met het maken van choreografie. Voor ons een bijzondere manier om het spanningsveld tussen creativiteit, muzikaliteit, techniek en performance op te zoeken.

Tot slot trainen en coachen wij dansers die meer willen dan recreatief dansen. Dit doen wij in het “Salsa Connexion Training & Show Team”. Een team waarin saamhorigheid, persoonlijkheid en intrinsieke motivatie en meer zaken centraal staan en worden gestimuleerd.

TEACHER TEAM

Sander
Marilu
Mose
Michelle
Dries